Προσκυνάνε Κούγια και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Προσκυνάνε Κούγια και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider παρατηρεί την αποδοχή του Παναθηναϊκού και την αφωνία του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια Κούγια και Ολυμπιακού και ξέρει γιατί διαφέρει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εποχή που ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βγαίνει και στον Σωτήρη Γεωργούντζο μη ψάχνεις να βρεις λογική. Αν πρέπει να ψάξεις να βρεις κάτι, είναι πότε υπήρξε προηγούμενο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να βγαίνει για να εκπροσωπήσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κι αυτοί να το δέχονται χωρίς να μιλάει κανείς, να διαχωρίζει την θέση του για οτιδήποτε.

Η τακτική του ΠΑΟΚ είναι γνωστή βέβαια. Άσε να βαράνε την ΑΕΚ κι εμείς μια χαρά, καλοί με όλους και την δουλίτσα μας να κάνουμε. Στο κάτω – κάτω της γραφής αυτούς τους καλεί να ακολουθήσουν, ενώ για τον Παναθηναϊκό έχει ανακοινώσει πως τον έχει καπαρώσει ήδη και τον ακολουθούν.

Εκείνοι που βολεύονται, εκείνοι που δεν ντρέπονται

Βέβαια όταν βγαίνει και λέει πως ο Σλοβάκος διαιτητής ήταν επηρεασμένος από τον Μίχελ, τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Δηλαδή από την μία καλεί τον ΠΑΟΚ να συσπειρωθεί μαζί του για να χτυπήσουν την ΑΕΚ κι από την άλλη λέει πως… τον έστησε ο Μίχελ. Αλλά τι να πεις, όταν κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν αισθάνεται την ανάγκη να του κλείσει το στόμα. Ευελπιστούν πως η κατάσταση θα συνεχίσει να λειτουργεί σε βάρος της ΑΕΚ και θα το εκμεταλλευτούν.

Η ξεφτίλα του Παναθηναϊκού όμως είναι απείρως μεγαλύτερη. Γιατί λέει ότι τους έχει μαζί του χωρίς να μιλάνε αυτοί. Και υπερασπίζεται το… δίκιο τους για την διαιτησία στο Άρης – Παναθηναϊκός. Ο Κούγιας ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπερασπίζεται τον Παναθηναϊκό και λέει πως αδικήθηκε.

Σε ματς που ευνοήθηκε, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Μιλάμε συνεχίζουμε να βλέπουμε πρωτοφανή πράγματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και είναι τόσο μίσος που έχουν ποτίσει όλοι τους τους οπαδούς τους για την ΑΕΚ, που οι Παναθηναϊκοί κάνουν μόκο, ενώ εμφανίζεται με την ανοχή της ομάδας τους να τους εκπροσωπεί ο Ολυμπιακός!

Η διαφορά της ΑΕΚ

Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στις αξίες που υπηρετείς ως σύλλογος σε όλη την διάρκεια της ιστορίας σου, τελικά δεν είναι αυτονόητα πράγματα. Θέλουν κι αυτά κόπο και ψυχικό σθένος να τα υπερασπιστείς. Στοιχεία που μόνο η ΑΕΚ διαθέτει ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της.

Έχουμε ξεχάσει για παράδειγμα πως δεν πάνε πολλά χρόνια που ο Παναθηναϊκός έφτασε να παίρνει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ! Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε πως η ΑΕΚ στα πρόθυρα της διάλυσης απέρριψε την πιθανότητα δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Για να ξέρουμε τι γίνεται. Και τι υπηρετεί και τι εκπροσωπεί ο καθένας. Οπότε κι όλα όσα συμβαίνουν σήμερα έχουν εξήγηση…

Ο Insider

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X