Μοναδικές εικόνες από την έκλειψη Ηλίου: Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη την παρακολούθησαν χάρη στη NASA (VIDEO)

Μοναδικές εικόνες από την έκλειψη Ηλίου: Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη την παρακολούθησαν χάρη στη NASA (VIDEO)

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, παρακολούθησαν τις μοναδικές εικόνες, με τον Ήλιο να κρύβεται πίσω από τη Σελήνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ολική έκλειψη Ηλίου ξεκίνησε από το Μεξικό για να διασχίσει τις ΗΠΑ και να ολοκληρωθεί στον Καναδά. xιλιάδες άνθρωποι φόρεσαν τα ειδικά γυαλιά και έστρεψαν το βλέμμα στον ουρανό.

Το μεξικανικό θέρετρο Μασατλάν στις ακτές του Ειρηνικού ήταν η πρώτη δημοφιλής τοποθεσία παρατήρησης του σπάνιου φαινομένου. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, φορώντας ειδικά γυαλιά. Πολλοί περίμεναν αναπαυτικά σε ξαπλώστρες, ενώ μια ορχήστρα έπαιζε τη μουσική από την κινηματογραφική ταινία «O Πόλεμος των Άστρων». Στην κορύφωση του φαινομένου, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X