Αναστασίου: «Λείπει η φρεσκάδα από την ΑΕΚ»

Σε επαφές με τον Γιάννη Αναστασίου η Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε στη «Δίκη στο Open» την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Super League, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του στρατηγικού συμβούλου που ανέλαβε στην Ομόνοια.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει όπως και πέρυσι, αλλά της λείπει η φρεσκάδα. Πέρυσι ήταν περισσότερο συγκεντρωμένη, έπαιζε με τον ενθουσιασμό του γηπέδου και του προπονητή. Πλέον οι παίκτες της κάνουν πολλά ατομικά λάθη.

Κανείς δεν πίστευε πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει τόσο μακριά, μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τα βάζει με όλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μαθημένος στα δύσκολα, είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι και βγάζει δύο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους.

Ο Παναθηναϊκός έχει άγνοια κινδύνου, παίζει με σκοπό να κερδίσει σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα. Ο Τερίμ δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του και προσπαθεί με αυτό να κερδίσει. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει στοιχεία που πρέπει να έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τον Ολυμπιακό, έχει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δείχνει βελτίωση με την έλευση του νέου προπονητή. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα από ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και πιο πίσω είναι ο Ολυμπιακός».

Για το Conference League: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και το λέω με σιγουριά. Ο Ολυμπιακός μπορεί και αυτός να προκριθεί απέναντι στη Φενέρμπαχτσε».

Για το νέο ρόλο του στρατηγικού συμβούλου: «Υπήρξε μια συζήτηση με τους ανθρώπους της Ομόνοιας και ανέλαβα το ρόλο του στρατηγικού συμβούλου. Ουσιαστικά στα καθήκοντα του στρατηγικού συμβούλου είναι η οργάνωση και τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας σε όλους τους τομείς, από το σκάουτινγκ μέχρι τις ακαδημίες».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X