ΑΕΚ: Καλά νέα για τον Στάνκοβιτς – Πότε επιστρέφει

ΑΕΚ: Καλά νέα για τον Στάνκοβιτς – Πότε επιστρέφει
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα για την επιστροφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχασε και τα τρία παιχνίδια-ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα με Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Αθανασιάδη να παίρνει την θέση του.

Ο Έλληνας πορτιέρε (14 ματς-19 γκολ) ανταποκρίθηκε στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο υψηλό επίπεδο των απαιτήσεων και αναδείχθηκε MVP, αλλά ακολούθησαν δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με την Ένωση να δέχεται 4 γκολ με πολλά λάθη της αμυντικής γραμμής.

Όσον αφορά τον Στάνκοβιτς που φέτος ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ και πήρε πάνω του τα περισσότερα ματς (29 ματς – 29 γκολ) έχοντας θετικό πρόσημο στην πλειοψηφία αυτών, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Δηλαδή, να μείνει εκτός και για το ματς με τον Άρη την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια και να μπει για να προλάβει να είναι στην αποστολή του αγώνα στο Χαριλάου στις 21 Απριλίου. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος στον β’ γύρο των πλέι οφ της Super League. Εκεί που θα κριθεί ο τίτλος φέτος.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X