Τέλος ο Βράνιες από την Τσουκαρίτσκι - Ψάχνεται για επιστροφή στην Ελλάδα!

Κοντά σε νέα ομάδα ο Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Θα ξεκουραστώ το ερχόμενο διάστημα και θα δούμε που θα με βγάλει ο δρόμος, δήλωσε ο Όγκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγνκνιεν Βράνιες αγωνίστηκε για εφτά μήνες στην Τσουκαρίτσκι, αποφασίζοντας προτού ολοκληρωθεί η σεζόν να αποχωρήσει από την 6η της βαθμολογίας του σερβικού πρωταθλήματος, αναζητώντας νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις στην καριέρα του. Ο 34χρονος σέντερ μπακ δεν σκοπεύει να αποσυρθεί και μάλιστα έχει ρίξει «δίχτυα» για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είχα συμφωνήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου να αγωνιστώ εδώ μέχρι την 1η Απριλίου και στη συνέχεια να δούμε πως θα εξελιχθεί. Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ ακόμα.

Θεωρώ πως μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Θα ξεκουραστώ το ερχόμενο διάστημα και θα δούμε που θα με βγάλει ο δρόμος», τόνισε αρχικά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση.

«Αποφάσισα και βρήκα κατανόηση σε αυτό από όλους στην Τσουκαρίτσκι, πως θα ήταν καλύτερα να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας στην παρούσα φάση για προσωπικούς λόγους.

Μπορώ μόνο να εκθειάσω αυτή την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τους υπαλλήλους του συλλόγου. Σπάνια βλέπεις τόσο καλούς νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω όλα αυτά τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη καριέρα στο μέλλον. Ποιος ξέρει; Ίσως επιστρέψω ξανά στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής».

Ο Βράνιες φόρεσε 17 φορές τη φανέλα της Τσουκαρίτσκι σε όλες τις διοργανώσεις, όμως στα τελευταία ματς ήταν εκτός αποστολής, με συνέπεια να λάβει την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X