Κουλιεράκης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Κουλιεράκης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στην είπε ότι το 2-2 με την Ένωση αποδεικνύει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε δείξει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν τα παρατάμε ποτέ. Μέχρι να τελειώσει το ματς κανείς αντίπαλος δεν πρέπει να μας ξεγράφει. Είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά, έχουμε ψυχικά αποθέματα. Με τις αλλαγές που έγιναν τα παιδιά μπήκανε με μεγάλη διάθεση, η ομάδα ήταν εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι πολύ σημαντικός βαθμός, σε δύσκολη έδρα δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να μείνουμε όμως ταπεινοί. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε, ακολουθούν αρκετά παιχνίδια ακόμα. Εννοείται ότι πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δεν περίμενα ότι θα σουτάρει στο δεύτερο γκολ. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Θα μάθουμε όμως από αυτά τα λάθη. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι στο Βέλγιο θα πρέπει να είμαστε μάχιμοι όπως σήμερα».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X