ΑΕΚ: 10 ματς φέτος πήρε το προβάδισμα και δεν κέρδισε

ΑΕΚ: 10 ματς φέτος πήρε το προβάδισμα και δεν κέρδισε
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ φέτος σε 29 παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη διαφορά έχει η ΑΕΚ φέτος, σε σχέση με πέρυσι που κατέκτησε το νταμπλ, κάτι που έδειξε και στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν, εάν έβαζε πρώτη γκολ έπαιρνε το τρίποντο, καθώς αυτό συνέβη στα 28 από τα 30 παιχνίδια που προηγήθηκε.

Τη φετινή σεζόν, τα πράγματα είναι διαφορετικά για τους «κιτρινόμαυρους» και αυτό τους στοιχίζει βαθμούς. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ φέτος σε 29 παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά σε δέκα από αυτά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Συγκεκριμένα, είναι το 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, το 1-1 με την Κηφισιά εκτός έδρας, το 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το 2-2 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, το 1-1 με τον Άρη στο Κύπελλο, το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το 3-3 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, η ήττα 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και το χθεσινό 2-2 με τον ΠΑΟΚ.

Ειδικά σε εντός έδρας παιχνίδι που είχε προηγηθεί 2-0 στην έδρα της, η ΑΕΚ είχε να ισοφαριστεί περίπου 7,5 χρόνια. Συγκεκριμένα, από τον παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 5 Νοεμβρίου 2016, όταν είχε βάλει δύο γκολ με τους Μάνταλο (2’) και Πατίτο (60’), αλλά δέχτηκε δύο από τους Περιστεριώτες σε πέντε λεπτά, με τους Λε Ταλέκ (71’), Ούμπιδες (75’).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X