Ψάχνει ακόμα νίκη η ΑΕΚ Β', ήττα (1-0) στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου

Ψάχνει ακόμα νίκη η ΑΕΚ Β', ήττα (1-0) στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου
Photo Credits: INTIME

Ούτε τώρα νίκη για την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την ΑΕΚ Β’ στα πλέι οφ της Super League 2, καθώς μετά τις δυο σερί εντός έδρας ισοπαλίες στα Σπάτα, σήμερα ηττήθηκε με 1-0 από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Mε αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ Β’ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά τις 29 Ιανουαρίου και την ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό.

Το ματς

H AEK Β’ ήταν καλύτερη στο πρώτο 25λεπτο. Είχε την κατοχή και δύο φάσεις. Συγκεκριμένα, στο 20′ και το 22′ τα σουτ των Τζ. Γκαρσία και Ζίνι δεν ανησύχησαν τον Γκαραβέλη. Στο 28ο λεπτό, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Χρυσόπουλος έκανε τεράστιο λάθος και ο Πέττας απο κοντά έγραψε το 1-0 για τη Νίκη που στο 36′ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2ο γκολ με τον Κάσσο να αστοχεί σε πέναλτι.

Το 1-0 παρέμενε με την ΑΕΚ να απειλεί στο 42′ με κεφαλιά του Γιεμπόα, με την Ένωση να μένει με τη χαρά στο 54′, καθώς ο Μαχαίρας σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 57′ η Νίκη είχε δοκάρι με τον τον Τοπαλίδη, με την ΑΕΚ Β’ να χάνει δύο ευκαιρίες στο 64′ και στο 67΄με τον Θεοδωρίδη.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας (62′ λ.τ Γιαννίτσης), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Λίταινας (62′ Γαβριηλίδης (76′ Μιράντα), Κρητικός (76′ Μπάλας), Πέττας (57′ Πολίτης).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (79′ Κανελλόπουλος), Ραντόνια, Γιαννούλης (46′ Κάτσικας), Λαμαράνα (84′ Τιέι), Ρουκουνάκης (46′ Σαμπανάτζοβιτς), Τζούντα Γκαρσία (46′ Χριστόπουλος), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X