Ματσάρα, έξι γκολ και τελικά ισοπαλία στο Ρέιντζερς-Σέλτικ!

Ματσάρα, έξι γκολ και τελικά ισοπαλία στο Ρέιντζερς-Σέλτικ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το ντέρμπι της Σέλτικ με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία.

Το παραδοσιακό «Old Firm» ήταν συναρπαστικό σήμερα στη Γλασκώβη, στη μάχη για το φετινό πρωταθλητή στη Σκωτία, καθώς Ρέιντζερς και Σέλτικ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής. Η Ρέϊντζερς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Σέλτικ την καταδιώκει με διαφορά ενός μόλις βαθμού, αλλά και με ένα ματς λιγότερο.

Η Σέλτικ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό με το γκολ του Μαέντα και να κάνει το 2-0 στο 34ο λεπτό με πέναλτι του Ο’ Ράιλι. Οι γηπεδούχοι ανασυγκροτήθηκαν στην επανάληψη και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα, μειώνοντας στο 55′ από το σημείο του πέναλτι με τον Ταβερνιέ.

Στο 86ο λεπτό μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσουν με τον Σίμα, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ιντα έδωσε ξανά την πρωτοπορία στη Σέλτικ, που κρατούσε τη μεγάλη νίκη στα χέρια της έως το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μαντοντό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X