Ώρα για απαντήσεις και γκολ με Λιβάι να πληρώνει στο 2,60!

Ώρα για απαντήσεις και γκολ με Λιβάι να πληρώνει στο 2,60!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφή της ανήκει και ήρθε η ώρα να το φωνάξει ξανά. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30) και με τρίποντο επιστρέφει – δικαιωματικά – εκεί που ανήκει: Στην 1η θέση της Super League.

Tα πλέι-οφ μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και ο «Δικέφαλος» καλείται να επιστρέψει στις νίκες, σε ένα πραγματικά πολύ σημαντικό ματς. Παραδοσιακά, ο ΠΑΟΚ χάνει από τη Δεκελείας και στο νέο «κάστρο» της ΑΕΚ μετρά μόνο ήττες, χωρίς ούτε ένα γκολ σε τέσσερα ματς: Αυτό από μόνο του, μαζί με την ανωτερότητα της ΑΕΚ, γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά του άσου, που προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι οι παίκτες της «Ένωσης» θα μπουν σαν… καμικάζι στον αγωνιστικό χώρο: Η πρόσφατη ήττα από τον Παναθηναϊκό, το τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και η αίσθηση του ντέρμπι δημιουργούν ένα «παζλ» που ευνοεί απόλυτα τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ του Αλμέιδα. Με πίεση ψηλά, κατοχή και… μάχες από την σέντρα της αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος» μπορεί να σκοράρει πρώτος, κάτι που συνοδεύεται με απόδοση 1.70.

Όσο για το ποιος μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο του αγώνα; Μα, φυσικά, ο Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ είναι πάντα εντυπωσιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει στόπερ ικανά να τον αντιμετωπίσουν. Άλλωστε, ο ορεξάτος Λιβάι δεν… παίζεται από καμία άμυνα και τώρα μπορεί να ηγηθεί σε μία αναμέτρηση με πολλά «πρέπει» για την ομάδα του. Στο 2.60 το ενδεχόμενο να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας ο φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X