Με στόχο να σπάσει... το ρόδι η ΑΕΚ Β' κόντρα στην Νίκη Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με στόχο να σπάσει... το ρόδι η ΑΕΚ Β' κόντρα στην Νίκη Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' θέλει σήμερα στον Βόλο (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) να σπάσει... το ρόδι στα play offs της Super League 2 και να πάρει το πρώτο της τρίποντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ θέλει σήμερα στον Βόλο (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) να σπάσει… το ρόδι στα play offs της Super League 2 και να πάρει το πρώτο της τρίποντο κόντρα στην Νίκη.

Ο στόχος είναι ένας σήμερα για την ΑΕΚ Β’ (16:00) στον Βόλο. Η β’ ομάδα της Ένωσης θέλει να σπάσει το ρόδι απέναντι στην Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, να πάρει το πρώτο της τρίποτο και να διευρύνει το αήττητο σερί της στα 10 παιχνίδια, με την τελευταία ήττα για το σύνολο του Νίκου Κούστα να χρονολογείται στις 29 Ιανουαρίου από τον Λεβαδειακό με σκορ 1-0.

Πώς έχει ξεκινήσει Η ΑΕΚ, προέρχεται από δύο διαδοχικές, εντυπωσιακές ισοπαλίες στην έδρας της με 3-3 απέναντι σε Λάρισα και Μακεδονικό. Και στα δύο παιχνίδια μέχρι τώρα στα πλέι οφ, η ομάδα του Νίκου Κούστα έβγαλε αυταπάρνηση στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε χαρακτήρα ισοφαρίζοντας στο τέλος, σε παιχνίδια που αγωνιστικά δικαιούταν το κάτι παραπάνω.

Και τι θα σημαίνει μία νίκη επί των Βολιωτών; Η απάντηση είναι απλή… Η ΑΕΚ με νίκη παίρνει μία καλή διαφορά αναφορικά με την τρίτη θέση, καθώς θα πάει στο +4 από την αντίπαλο της, η οποία είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός έδρας η ΑΕΚ έχει να ηττηθεί από το Νοέμβριο, ενώ μάλιστα μετράει δύο σερί νίκες απέναντι σε Κοζάνη και Αιολικό. Αγωνιστικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, με τον Θεοχάρη να ενισχύει την πρώτη ομάδα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες τίθεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X