Οι αριθμοί του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέσα από τα... μάτια της Super League

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέσα από τα... μάτια της Super League

Ενδιαφέροντα στατιστικά και αριθμοί για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ μέσα από τα... μάτια της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει διατηρήσει το αήττητο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα έδρας και μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία με 1-1, στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι, το οποίο έγινε στην Τούμπα.

Ως γηπεδούχος μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, οι οποίες ξεκίνησαν από την περσινή περίοδο που επικράτησε με 2-0 στην κανονική διάρκεια και 4-0 στα Stoiximan Super League Playoffs και συνεχίστηκε με την επικράτηση με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Στη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs στα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες στην έδρα της ΑΕΚ, υπάρχει μια ισοπαλία 0-0 και η περσινή νίκη των Κιτρινόμαυρων με 4-0.

Το πιο συχνό σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ είναι το 2-0, το οποίο έχει εμφανιστεί 13 φορές, ενώ ακολουθεί το 1-0 με 10 παρουσίες και το 0-0 έχει σφραγίσει τις προσπάθειές τους 9 φορές.

73 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

49 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

15 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 143-50

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X