Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (7/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (7/4)

Τρία ματς απόψε στην Premier League και εμείς θα ασχοληθούμε με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το ματς της Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ θα ασχοληθούμε απόψε στην Premier League

Προγνωστικά Premier League

  • Σε επίπεδο Premier League, αυτό το ζευγάρι έχει 18 κόκκινες. Περισσότερες έχουν μόνο τα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ (Λίβερπουλ-Έβερτον).
  • Η Λίβερπουλ μέσα στο 2024 έχει 16 νίκες και 59 γκολ ενεργητικό σε όλες τις διοργανώσεις, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Με απίθανο τρόπο γνώρισε την ήττα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Τσέλσι από την οποία και ηττήθηκε με 4-3. Δεν πατάει πολύ καλά τελευταία και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της πήρε μόλις μία νίκη. Βρίσκεται ακόμα στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει βαθμολογικά από τους διώκτες της.

Εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Λίντελοφ (19/1), Βαράν (21/1), Σο (12/0) και Μαρτίνεθ (8/0). Από την επίθεση εκτός είναι ο Μαρσιάλ (13/1).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X