Super League: Πάρτι ο ΟΦΗ των Δέλλα-Μπορμπόκη - Διέλυσε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: Πάρτι ο ΟΦΗ των Δέλλα-Μπορμπόκη - Διέλυσε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ έκανε περίπατο στην Κρήτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο διέλυσε με 4-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάρτι στην Κρήτη για τον ΟΦΗ που διέλυσε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ των Δέλλα-Μπορμπόκη άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με γκολ του Ριέρα και στο 26′ αποβλήθηκε ο Εραμούσπες του ΠΑΣ. Έτσι ο ΟΦΗ πίεσε και στο 45+3′ ο Μπάκου έγραψε το 2-0. Ο ΟΦΗ πίεσε και στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό ο Ισέκα έγραψε το 3-0 ενώ στο 86′ ο Ριέρα διαμόρφωσε το 4-0.

Το φιλμ του αγώνα

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς, η αποβολή του Εραμούσπε έκανε πιο εύκολα τα πράγματα, και στο δεύτερο ημίχρονο φόρτσαρε συντρίβοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 διώχνοντας το άγχος και την πίεση.

Ο Τραϊανός Δέλλας στηρίχθηκε στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο διατηρώντας τους 10 από τους 11 ενώ επανέφερε τον Τοράρινσον αντί του Αμπάντα. Από εκεί και πέρα, ο Χριστογεώργος παρέμεινε στην ενδεκάδα, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος και ο Ισλανδός, Μεγιάδο και Γαγιέγος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Τοράλ να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Μπάκου, Ισέκα, Ριέρα στην επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ζωηροί στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε στην πρώτη επίθεση που έκανε. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Τοράλ που την έστρωσε στον Ριέρα που με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ στο 11ο λεπτό.

Το γκολ του Ισπανού άνοιξε τον ρυθμό, βελτίωσε την εικόνα του ΟΦΗ ενώ ο ΠΑΣ ήθελε να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο 26ο λεπτό έγινε η φάση που άλλαξε οριστικά την ροή του αγώνα όταν ο Τζήλος παρενέβη, σε μαρκάρισμα του Εραμούσπε στον Ισέκα και κάλεσε στο var τον Πουλικίδη που απέβαλε τον Αργεντινό στόπερ.

Ωστόσο αντί η αποβολή του Εραμούσπε να κάνει τον ΟΦΗ ν’ αποκτήσει μεγαλύτερη πίεση, μάλλον του χάλασε το μυαλό που με κακές επιλογές στο επιθετικό τρίτο του ΠΑΣ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες παρότι είχε την κατοχή της μπάλας. Τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τοράλ με μια μαγική πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Μπάκου που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Νάγκι για το 2-0.

Ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο για να τελειώσει το παιχνίδι και ήταν σαφώς πιο σοβαρός από ότι στο πρώτο. Με σωστό πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ξεκίνησε να πιέζει για να πετύχει και το τρίτο γκολ με το οποίο θα το τελείωνε. Στο 58ο λεπτό ο Τοράρινσον εκτέλεσε το φάουλ και ο Ισέκα με πλασέ έκανε το 3-0 ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Βέλγος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ εκτελώντσας τον Νάγκι ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

O Αντριάν Ριέρα στο 86ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα απέναντι στον, άμοιρο των 10 παικτών, ΠΑΣ Γιάννινα ν’ αντιδράσει και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69′ Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάο), Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80′ Λιάσος), Ριένστρα (46′ Τζίνο), Ροσάλες (46′ Ροσέρο), Τζίμας (46′ Ντεμίρ), Κόντε (69′ Λεό)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X