«Ο Γκάγκο εφαρμόζει στην Τσίβας ποδοσφαιρικές και μη ιδέες του Αλμέιδα»

«Ο Γκάγκο εφαρμόζει στην Τσίβας ποδοσφαιρικές και μη ιδέες του Αλμέιδα»

Τακτικές και ιδέες του Ματίας Αλμέιδα εφαρμόζει στην Τσίβας ο νυν προπονητής της Φερνάντο Γκάγκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τακτικές και ιδέες του Ματίας Αλμέιδα εφαρμόζει στην Τσίβας ο νυν προπονητής της Φερνάντο Γκάγκο, όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ που κάνουν τις συγκρίσεις τους για την τωρινή εποχή στην ομάδα με εκείνη του «Pelado».

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ στον μεξικανικό Τύπο αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο προπονητής της Γκουανταλαχάρα έχει παρόμοιες ποδοσφαιρικές και μη ιδέες με αυτές που εφάρμοσε ο «Pelado» πριν από οκτώ χρόνια».

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που περιλαμβάνει όχι μόνο ταλέντο με τα πόδια, αλλά απαιτεί πειθαρχία και, πάνω απ’ όλα, ευφυΐα, γι’ αυτό πολλοί προπονητές έχουν επιλέξει να κάνουν τους παίκτες να γνωρίζουν ότι δεν στοιχηματίζουν το μέλλον τους αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό απαιτούν, όπως ο Αλμέιδα λίγο παραπάνω από τον ποδοσφαιριστή», αναφέρεται στο ρεπορτάζ θυμίζοντας πως ο νυν προπονητής της ΑΕΚ απαιτούσε από τους παίκτες να σπουδάσουν. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο Αλμέιδα όταν ήταν στην Τσίβας είχε πει ότι «όσοι δεν σπουδάζουν, δεν πρόκειται να παίξουν στην ομάδα».

Και αφού αναφέρουν αυτό για τον Αλμέιδα, σπεύδουν να επισημάνουν πως το ίδιο κάνει ως προπονητής και ο Γκάγκο τόσο στην Ράσινγκ όσο και τώρα στην Τσίβας.

«Έθεσα μόνο όρο ότι κάθε παίκτης που προπονείται μαζί μας θα σπουδάζει επίσης», είχε πει το 2022 ο Γκάγκο και το κάνει επίσης και τώρα στην Τσίβας.

Πηγή: sdna.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X