Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει με τον Τεν Χαγκ και την νέα χρονιά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει με τον Τεν Χαγκ και την νέα χρονιά
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχίζει να σχεδιάζει την νέα χρονιά με τον Έρικ Τεν Χαγκ στα πλάνα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πραγματοποιεί την ιδανική σεζόν για εκείνη για άλλη μια χρονιά, καθώς ο μόνος στόχος που είναι πλέον ανοιχτός είναι η 4άδα.

Παρόλα αυτά η αγγλική ομάδα δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός της νέας σεζόν αναμένεται να γίνει με τον Έρικ Τεν Χαγκ στο ρόλο του προπονητή, μια απόφαση που πάρθηκε διότι υπήρχε έλλειψη στις εναλλακτικές λύσεις.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία και μου αρέσει να είμαι εδώ. Αυτή είναι μια πρόκληση. Τα αποτελέσματα δεν πάνε πάντα στη σωστή κατεύθυνση, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε εκεί, εκεί που θέλουμε να είμαστε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός όσον αφορά το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ.

Θυμίζουμε πως την πρώτη του χρονιά κατέκτησε το Carabao Cup, ενώ έφτασε και στον τελικό του FA Cup, γνωρίζοντας την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X