To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι σπουδαίοι της ιστορίας της ΑΕΚ, συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γιορτάζει σε λίγες μέρες τα 100ά γενέθλια από την ίδρυση του συλλόγου με μια μεγαλειώδη γιορτή στο Σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Οι προετοιμασίες για την γιορτή στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», που θα κορυφωθεί με την απογείωση του κιτρινόμαυρου αερόστατου, συνεχίζονται και πλέον έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση που αφορά τις ειδικές πλάκες με τα ονόματα των σπουδαίων αθλητών που αγωνίστηκαν με την ένδοξη φανέλα της ΑΕΚ, παρόμοιου στυλ με τη πασίγνωστη «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλιγουντ!

Οι πλάκες είναι πολλές, ξεκινούν από το ύψος της πλακέτας για τον Σπύρο Κοντούλη και φτάνουν μέχρι το Άλσος και το enwsi.gr τις κατέγραψε όλες στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω:

To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO) To enwsi.gr σας παρουσιάζει το Hall of Fame της Ιστορίας της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X