ΠΑΟΚ: Τροχαίο για τον Μπράντον Τόμας, απέφυγε τον οποιονδήποτε κίνδυνο και προπονήθηκε κανονικά ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Τροχαίο για τον Μπράντον Τόμας, απέφυγε τον οποιονδήποτε κίνδυνο και προπονήθηκε κανονικά ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μπράντον Τόμας ενεπλάκη σε τροχαίο σήμερα το πρωί (06/04), χωρίς όμως να έχει συμβεί κάτι σοβαρό και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπράντον Τόμας στάθηκε άτυχος καθώς όπως κατευθυνόταν προς την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, τράκαρε με το αυτοκίνητο του, όμως απέφυγε τον κίνδυνο όμως και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Αυτό έλαβε χώρα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης μετά από καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, με τις ζημιές να είναι μόνο υλικές και τον Ισπανό επιθετικό να πηγαίνει κατόπιν στην προπόνηση των ασπρόμαυρων συνοδευόμενος από τον Χρήστο Καρυπίδη που έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος.

Το ευτυχές είναι πως το τροχαίο ήταν μικρό και ο Τόμας πήγε κανονικά στην προπόνηση για να λάβει μέρος, που είναι μάλιστα σημαντική καθώς το βράδυ της Κυριακής υπάρχει το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην «Aγιά Σοφιά – OPAP Arena» (07/04, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X