ΑΕΚ: Συνεχίζει την «μάχη» για την αποφυγή των πλέι άουτ κόντρα (15:00) στον ΑΝΟΓ

Εικόνες από το ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την «μάχη» για την αποφυγή των πλέι άουτ συνεχίζει η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που θέλει να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 τον ΑΝΟΓ εκτός έδρας σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του G2, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να διεκδικήσουν το τρίποντο που θα τους δώσει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Η ΑΕΚ προέρχεται από την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του ΝΟΠ που τους έδωσε μεγάλη δύναμη και βαθμολογική «ανάσα» σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Πλέον η ομάδα καλείται να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της αποφεύγοντας τις περιπέτειες των πλέι άουτ.

Ο τεχνικός της Ένωσης Κωνσταντίνος Δάνδολος μιλώντας στο pisina.net, τόνισε πως το αποτέλεσμα με τον ΝΟ Πατρών πέρα από τους βαθμούς, τόνωσε το ηθικό των παικτών του και στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια:  «Η νίκη στο παιχνίδι με τον ΝΟΠ ήταν πολύ σημαντική, κυρίως για την ψυχολογία των παιδιών, μιας και ήταν η πρώτη επιτυχία της χρονιάς για την ομάδα μας εντός έδρας. Δείξαμε σταθερότητα και συγκέντρωση και μείναμε μέσα στο παιχνίδι την περισσότερη ώρα παρά την κόπωση και την ψυχολογική πίεση.

Το συγκρότημα της Πάτρας είναι αξιόμαχο και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία μας. Η συνέχεια έχει πολύ ενδιαφέρον, όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για όλο το πρωτάθλημα και θεωρώ πως όλες οι ομάδες αν βρεθούν σε καλή ημέρα θα μπορούν να κάνουν ζημιά ανεξαρτήτως έδρας».

 

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του G2

Σήμερα

15:00  Κολ. Αντ. Δημητρόπουλος» Γλυφάδας: ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ. Διαιτητές: Κώστας Κυράνης, Μαρία Δασκαλοπούλου. Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης. Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος.

15:00 Κολ. «Αντ. Πεπανός»: ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Διαιτητές: Γρηγόρης Σπανούδης, Αλέξανδρος Χατζηγούλας. Παρατηρητής: Μίλτος Ελευθεριάδης. Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος.

16:00 Κολ. Χανίων: ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Διαιτητές: Μανώλης Παϊρακταρίδης, Γιώργος Κραβαρίτης. Παρατηρητής: Χρήστος Τσαρουχάς. Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής.

17:00 Κολ. Ιωνικό Χίου: ΝΟ ΧΙΟΥ – ΟΦΘ. Διαιτητές: Στέφανος Βόσικας, Γιώργος Στεφανάκης. Παρατηρητής: Ηλίας Δαμιανάκης. Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος.

 

Η βαθμολογία (5 αγώνες)

1.ΑΝΟ Γλυφάδας 29

2. Παλαιό Φάληρο 27

3. Εθνικός 25

4. ΝΟ Χίου 19

5. ΑΕΚ 14

6. ΝΟ Πατρών 12

7. ΝΟ Χανίων 12

8. ΟΦΘ 1

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X