Τούχελ: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα»

Τούχελ: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Τόμας Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου θα έχει αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών αύριο (6/4) εναντίον της Χάιντενχαϊμ, αλλά η ομάδα πρέπει να ανακάμψει από την ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ εάν θέλει να είναι έτοιμη για το Champions League, δήλωσε ο Τόμας Τούχελ.

Η Μπάγερν, η οποία κατέκτησε τα προηγούμενα 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Bundesliga, 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν με επτά αγώνες να απομένουν. Θα αντιμετωπίσει επίσης την Άρσεναλ την επόμενη εβδομάδα στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League.

Ο Τόμας Τούχελ που την περασμένη εβδομάδα έδωσε συγχαρητήρια στη Λεβερκούζεν παρόλο που δεν το έχει εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά, θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν: «Το κίνητρο μας δεν πρέπει να εξαρτάται από τη βαθμολογική θέση μας.

Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα (ήττα 2-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ). Άρα θα πρέπει να έχουμε αρκετό θυμό για να δώσουμε απάντηση το Σάββατο», δήλωσε  σήμερα (5/4) ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε ούτε ένα τοις εκατό στην πεποίθηση μας και στη στάση μας. Είμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με την κατάσταση».

Η Μπάγερν θα  αγωνιστεί χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των εξτρέμ Κίνγκσλεϊ Κόμαν και Λερόι Σανέ καθώς και του τερματοφύλακα Μάνουελ Νόιερ και του μέσου Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς.

«Το πρόβλημα είναι ότι κανένας από αυτούς δεν ξεκουράζεται πριν από την Τρίτη (κόντρα στην Άρσεναλ). Δεν είναι όλοι στην ομάδα κόντρα στη Χάιντενχαϊμ γιατί απλά δεν μπορούν να παίξουν», τόνισε ο Τούχελ.

«Η κατάσταση των τραυματισμών είναι πολύ… τρελή. Είχα κάποιες ιδέες για το πώς να παίξω εναντίον της Άρσεναλ, αλλά οι παίκτες λείπουν συνεχώς με τραυματισμούς. Ξεκινώντας από τον Μανουέλ και τελειώνοντας με τους εξτρέμ μας.»

Ο Τούχελ ελπίζει ότι μια πορεία στον τελικό του Champions League θα τον βοηθήσει να ξεχάσει τα εγχώρια δεινά της ομάδας του αυτή τη σεζόν και θα τον βοηθήσει να φύγει με το κεφάλι ψηλά:

«Ακόμη κι αν ο τίτλος φαίνεται να έχει χαθεί, το Κύπελλο (Γερμανίας) έχει φύγει, έχουμε ακόμα μία διοργάνωση στην οποίο συμμετέχουμε και αν θέλουμε το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα», συμπλήρωσε

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X