Μπλάνκο: «Πιστεύω στην ομάδα, μπορούμε την ισοφάριση αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η Λισέτ Μπλάνκο αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το «1-1» θα παλέψει το Σάββατο (06/04, 19:00) η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ΑΟ, στον 2ο Ημιτελικό της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» γνώρισαν την ήττα στο Μετς, αλλά είναι πανέτοιμες να ισοφαρίσουν τη σειρά και εν συνεχεία να πάνε ξανά εκτός έδρας και να τα δώσουν όλα.

H αθλήτρια της ΑΕΚ, Λιζέτ Μπλάνκο μίλησε στο aek.gr για την σημασία του αυριανού αγώνα τονίζοντας: «Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, θεωρώ ότι πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα και ψύχραιμα. Γνωρίζουμε πόσο έμπειρη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πως θα προσπαθήσουν να παλέψουν μέχρι το τέλος. Έχουμε τις πιθανότητές μας, καθώς παίζουμε στο γήπεδό μας και θα έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, που είναι πολύ σημαντική και μας βοηθάνε πολύ. Πιστεύω ειλικρινά στην ομάδα μου και μπορούμε να το κάνουμε! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε επιθετικά στις σημαντικές στιγμές».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X