Τρελός ΑΕΚτζής στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος κατέβηκε από το αμάξι και έγραψε σύνθημα σε τοίχο – «ΑΕΚ, Λευτεριά στην Παλαιστίνη» (ΦΩΤΟ)

Τρελός ΑΕΚτζής στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος κατέβηκε από το αμάξι και έγραψε σύνθημα σε τοίχο – «ΑΕΚ, Λευτεριά στην Παλαιστίνη» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην μία πλευρά έγραψε «ΑΕΚ Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και στην άλλη «ΑΕΚ Λευτεριά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Ραφήνας.

Ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας, πάρκαρε το όχημα του πίσω από την πλατεία της Ραφήνας και στην συνέχεια κατέβηκε έχοντας στα χέρια ένα πινέλο και ένα κουτί με κίτρινη μπογιά.

Ο άνδρας αυτός στη συνέχεια κινήθηκε προς το κτίριο που βρίσκεται στην γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως και ξεκίνησε να γράφει συνθήματα στους τοίχους.

Στην μία πλευρά έγραψε «ΑΕΚ Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και στην άλλη «ΑΕΚ Λευτεριά» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων όσων περνούσαν από το σημείο εκείνη την ώρα.

Ο άνδρας στη συνέχεια, με αργά βήματα και χωρίς να βιάζεται γύρισε πάλι στο αυτοκίνητο του και έφυγε από το σημείο, σύμφωνα με το irafina.gr.

Δείτε εικόνες:

Τρελός ΑΕΚτζής στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος κατέβηκε από το αμάξι και έγραψε σύνθημα σε τοίχο – «ΑΕΚ, Λευτεριά στην Παλαιστίνη» (ΦΩΤΟ) Τρελός ΑΕΚτζής στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος κατέβηκε από το αμάξι και έγραψε σύνθημα σε τοίχο – «ΑΕΚ, Λευτεριά στην Παλαιστίνη» (ΦΩΤΟ) Τρελός ΑΕΚτζής στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος κατέβηκε από το αμάξι και έγραψε σύνθημα σε τοίχο – «ΑΕΚ, Λευτεριά στην Παλαιστίνη» (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X