«Γουέστ Χαμ και Σέλτικ για Ιωαννίδη»

«Γουέστ Χαμ και Σέλτικ για Ιωαννίδη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδη, Μπολόνια είναι μερικές από τις ομάδες που γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ εσχάτως έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τη Λάτσιο, όπως αποκάλυψε το Sky Italia.

Βέβαια τα ποσά για τα οποία γίνεται λόγος (15 εκατ. ευρώ συν μπόνους) είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με το τωρινό στάτους του Ιωαννίδη και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού που είναι πολύ υψηλότερες. Εκτός αυτού πρόθεση του Τριφυλλιού είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο (ως το 2027) αυξάνοντας θεαματικά τις αποδοχές του.

Στην Ιταλία μάλιστα, ένα νέο δημοσίευμα, αναφέρει ότι για τον Ιωαννίδη οι Ρωμαίοι έχουν ανταγωνισμό μεταξύ άλλων από τη Γουέστ Χαμ και τη Σέλτικ.

«Ο Ιωαννίδης λάμπει στο πρωτάθλημα, στο Γιουρόπα Λιγκ (σκόραρε και κόντρα σε κορυφαίους συλλόγους) και με την εθνική ομάδα. Το επόμενο θα είναι το καλοκαίρι του μεγάλου άλματος: πολλοί τον θέλουν, η Λάτσιο έχει πάρει θέση στη σειρά για να δώσει στον Τούντορ ένα κορυφαίο ταλέντο», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Το ενδιαφέρον από τη Γουέστ Χαμ αναπαράγεται και στην Αγγλία, ενώ την ίδια στιγμή στη Σκωτία επαναφέρουν στο προσκήνιο και εκείνο της Ρέιντζερς, η οποία είχε αναφερθεί και το προηγούμενο διάστημα ότι έχει τσεκάρει τον Ιωαννίδη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X