ΠΑΟΚ: Στροφή σε ΑΕΚ - Εκτός ξανά ο Νάσμπεργκ, το «παλεύει» ο Ότο

ΠΑΟΚ: Στροφή σε ΑΕΚ - Εκτός ξανά ο Νάσμπεργκ, το «παλεύει» ο Ότο
Photo Credits: INTIME

Ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει όπως φαίνεται στον Ιβάν Νάσμπεργκ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ο Ότο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του, κέρδισε τη Λαμία, εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, επέστρεψε στην κορυφή και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή του στο ντέρμπι κορυφής με την Ένωση στην Αθήνα.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Πέμπτης (04.04) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ο Γιόνι Ότο ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (05.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X