Ανατριχίλα: Ο Πολίτης Δημήτρης Δροσιάδης ανοίγει την καρδιά του για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ - «Ήταν η ψυχή μας, από παιδί σε παιδί θα πάει» (VIDEO)

Ανατριχίλα: Ο Πολίτης Δημήτρης Δροσιάδης ανοίγει την καρδιά του για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ - «Ήταν η ψυχή μας, από παιδί σε παιδί θα πάει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Δροσιάδης μιλάει για την ΑΕΚ και συγκινεί τους πάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα 100ά γενέθλια της ΑΕΚ πλησιάζουν και, μεταξύ άλλων, άπαντες αναμένουν το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Το Gazzetta ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της Ένωσης και μέσα στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνεται και μια άκρως συγκινητική συνέντευξη.

Όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα στα social media, στο ντοκιμαντέρ μιλάει και ο Κωνσταντινουπολίτης Δημήτρης Δροσιάδης, ο οποίος έχει ζήσει όλη τη ζωή του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη συνοικία Bakirkoy (Μακρυχώρι) και ήρθε στην Αθήνα για να επισκεφθεί την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Ο Δροσιάδης μιλάει και για την αγαπημένη του ΑΕΚ, η οποία όπως χαρακτηριστικά τονίζει ήταν η ψυχή τους ενώ μεταφέρει τη βεβαιότητα πως ο ελληνισμός της Πόλης δεν θα ξεχαστεί και θα μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X