ΑΕΚ: Η Λανς κι άλλα ευρωπαϊκά «μάτια» για τον Λιβάι Γκαρσία στη Λεωφόρο

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πολλοί scouts εξετάζουν τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To περασμένο καλοκαίρι η Λανς έφτασε στο σημείο να προσφέρει στην ΑΕΚ πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Λιβάι Γκαρσία, χωρίς ωστόσο να υπάρξει “done deal”.

Προϊόντος του χρόνου η γαλλική ομάδα όχι μόνο δεν έκανε delete τον «μπόμπερ» της Ένωσης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε δικό της απεσταλμένο στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και τσέκαρε δια ζώσης τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Οι περυσινοί δευτεραθλητές Γαλλίας διατηρούν στραμμένες τις κεραίες τους προς τον 26χρονο επιθετικό της ΑΕΚ, φροντίζουν να ανανέωουν το report με επίκεντρο τις εμφανίσεις του με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Παρεμπιπτόντως, εκτός από την Λανς που ψάχνεται για την καλοκαιρινή ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, για λογαριασμό του Γκαρσία check in στο «Απόστολος Νικολαίδης» έκαναν κι άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ κι ενώ ακολουθεί (7/4) ένα ακόμα «εμπορικό» παιχνίδι (ντέρμπι) με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».

Πηγή: SDNA.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X