Βγήκε ο... Παναθηναϊκός μέσα από τον Κούγια, ξανά μένος με την ΑΕΚ: «Ο Αθανασιάδης αντί για μπαρμπούνια έπιανε βατράχια»

Βγήκε ο... Παναθηναϊκός μέσα από τον Κούγια, ξανά μένος με την ΑΕΚ: «Ο Αθανασιάδης αντί για μπαρμπούνια έπιανε βατράχια»
Photo Credits: INTIME

O Aλέξης Κούγιας δεν άντεξε και άρχισε πάλι να βγάζει κόμπλεξ προς την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας κοινοποίησε ένα δελτίο Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την δίμηνη τιμωρία που δέχθηκε από τον ΔΣΑ, στην οποία δεν άντεξε και πάλι μίλησε με μένος προς την ΑΕΚ.

Αναλυτικά είπε: 

«Για να «σπάσω» λίγο τη βαρύτητα της ανωτέρω ανακοινώσεώς μου, απ’ ό,τι είδα χθες, ο ήρωας τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο οποίος στο παιχνίδι με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό έπιανε μπαρμπούνια στον υπόνομο, χθες επανέφερε την κατάσταση στο φυσιολογικό επίπεδο και αντί για τα μπαρμπούνια έπιανε βατράχια. Πλάκα κάνω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, για να περνάμε καλά, και το συγκεκριμένο παιδί, εκτός από μεγάλος τερματοφύλακας είναι και καταπληκτικός χαρακτήρας και για πολλά χρόνια προσπαθούσα να τον πάρω στις ομάδες που ήμουν ιδιοκτήτης».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X