Τεν Χαγκ: «Είμαι ρεαλιστής, είναι δύσκολη η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Τεν Χαγκ: «Είμαι ρεαλιστής, είναι δύσκολη η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Photo Credits: INTIME

Ο Έρικ Tεν Χαγκ εμφανίστηκε αρκετά ρεαλιστής λέγοντας ότι η εξασφάλιση μιας θέσης στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι δύσκολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουνάιτεντ, που είναι έκτη στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει παίξει δύο παιχνίδια λιγότερα από την τέταρτη Άστον Βίλα, και θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς στη σημερινή (4/4) αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Με την Τότεναμ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση με διαφορά εννέα βαθμών, η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει δύσκολο έργο στην διεκδίκηση μιας θέσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

«Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν είμαστε σε καλή θέση», είπε ο Τεν Χαγκ. «Αλλά θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το πρότυπο που έχουμε εδώ… Πρέπει να προλάβουμε. Αλλά ξέρω επίσης ότι είχαμε πολλά προβλήματα, οπότε είμαι ρεαλιστής.

Σε μια διοργάνωση που είναι τόσο ανταγωνιστική και οι ομάδες είναι τόσο κοντά μεταξύ τους όσον αφορά τη δυναμικότητα, τότε χρειάζεται οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι για να δημιουργήσουν μια συνεπή ομάδα».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X