Ο Τερίμ πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον εγγονό του (VIDEO)

Ο Τερίμ πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον εγγονό του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Φατίχ Τερίμ πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1) μαζί με τον εγγονό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να κάνει σπουδαία εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να επικρατήσει 2-1 της ΑΕΚ, σε ένα καταπληκτικό σε ένταση και πάθος ματς.

Τα γκολ των Τάσο Μπακασέτα (32’) και Φώτη Ιωαννίδη (34’) «υπέγραψαν» την «πράσινη» νίκη, που κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του τίτλου.

Με αυτό το τρίποντο, οι «πράσινοι» εκθρόνισαν την Ένωση από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον εκείνοι απέχουν τέσσερεις βαθμούς από αυτή.

Μάλιστα για τον Φατίχ Τερίμ ήταν διπλή η ευτυχία, καθώς πανηγύρισε την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ στις κερκίδες της Λεωφόρου, έχοντας την οικογένειά του, την κόρη του Μαρβέ μαζί με τον γιο της.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο εγγονός του Τούρκου τεχνικού μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο, όπου και έτρεξε για να αγκαλιάσει τον παππού του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X