Ιωαννίδης: Το συμβόλαιο που θα του προτείνει ο Παναθηναϊκός

Ιωαννίδης: Το συμβόλαιο που θα του προτείνει ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη στη Λεωφόρο για χρόνια ακόμη και σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση θα του προσφέρει επέκταση μέχρι το 2028

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα βάλει το ερχόμενο καλοκαίρι πωλητήριο στον κορυφαίο του σκόρερ, που τη φετινή σεζόν μετράει 21 γκολ και επτά ασίστ σε 38 παιχνίδια.

Στις 13 Μαΐου 2023 ο 24χρονος, που έχει μία ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027. Οι πράσινοι ωστόσο, θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του, αναπροσαρμόζοντας τις αποδοχές του, δεδομένου ότι διεθνής φορ έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας και αναπόφευκτα έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικου.

Δεν τυχαίο άλλωστε, ότι στην Πορτογαλία υπάρχουν συνεχείς αναφορές στον Ιωαννίδη και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για αυτόν.

Το νέο συμβόλαιο που θα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Ιωαννίδη, μέχρι τον Μάιο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Game Night ο Κώστας Γουλής, θα είναι για ακόμη έναν χρόνο, μέχρι δηλαδή το 2028, ενώ οι απολαβές του προβλέπεται να υπερδιπλασιαστούν.

Το τωρινό συμβόλαιο αποφέρει στον Έλληνα επιθετικό 500. 000 ευρώ ετησίως και με τη βελτίωση, που αναμένεται να γίνει, θα αγγίξει τα 1.2 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου οι καθαρές ετήσιες αποδοχές ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X