Καιρός: Καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα και 7 μποφόρ στα πελάγη – Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα και 7 μποφόρ στα πελάγη – Αναλυτική πρόγνωση

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου θα είναι βροχερός, κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι καλός. Η θερμοκρασία θα παραμείνει ίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, με βελτίωση το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη 6 και πιθανώς το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στις περισσότερες περιοχές θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X