Τακουρίδης: «Η ΑΕΚ έχει αποδείξει την δυναμική της»

Τακουρίδης: «Η ΑΕΚ έχει αποδείξει την δυναμική της»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

takouridisΤον μπελά του έχει βρει ο Φοίνικας από την ΑΕΚ, από την οποία έχασε στο Λιγκ Καπ και τώρα θέλει να πάρει ρεβάνς παίζοντας εκτός έδρας.  Ο κεντρικός του Φοίνικα Γιάννης Τακουρίδης μίλησε για την δυναμική που έχει η ΑΕΚ σαν ομάδα, αλλά σχολίασε ότι το παιχνίδι για του Λιγκ Καπ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα διεξαχθεί αύριο.

«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τα δυσκολότερα που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο στόχος όμως δεν αλλάζει, αν θέλουμε να εδραιώσουμε την θέση μας ψηλά στη βαθμολογία και να διεκδικήσουμε ακόμα και την πρωτιά πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να… ματώσουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και ειδικά το τελευταίο διάστημα το έχει αποδείξει με τις επιτυχίες της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν μου λέει τίποτα η ήττα της από την Λαμία την περασμένη εβδομάδα, ούτε και η νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη για το Κύπελλο προχθές, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ούτε εμείς από την πλευρά μας σκεφτόμαστε τα περί εκδίκησης για τον τελικό του Λιγκ Καπ, είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι για άλλη διοργάνωση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X