Φλαούνας: "Θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος"

Φλαούνας: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θέλουμε τον κόσμο για νέα νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΓια το αυριανό παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου μίλησε ο Άκης Φλαούνας. Ο προπονητής της “Ένωσης” είπε πως οι παίκτες του με την βοήθεια του κόσμου θα παλέψουν για τη νίκη, τόνισε πως όσο πλησιάζει το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στενεύουν τα περιθώρια και πως αθλητές και τεχνικό τιμ θα παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το καλύτερο.

Ο Άκης Φλαούνας είπε χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε ήταν λίγος, αφού γυρίσαμε την Τετάρτη το βράδυ από την Αλεξανδρούπολη. Η πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου ήταν μεγάλη επιτυχία που ανέβασε την ψυχολογία των παικτών αλλά ταυτόχρονα επιβάρυνε τα κορμιά τους με ένα ακόμη ματς. Στις δυο μέρες που είχαμε στη διάθεσή μας κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Φοίνικας είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν μας ξεγελά η ήττα του από τον Παμβοχαϊκό. Ίσα-ίσα που αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να αντιδράσει και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Από τη πλευρά μας, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Όσο η κανονική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, τόσο τα περιθώρια στενεύουν. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X