Απίστευτο περιστατικό στην Ισπανία: Τιμωρήθηκε παίκτης που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση (VIDEO)

Απίστευτο περιστατικό στην Ισπανία: Τιμωρήθηκε παίκτης που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σαρ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αντίδραση του μετά από ρατσιστικά συνθήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Ράγιο Μαχαδαόντα, Σεΐχ Σαρ, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Σεστάο.

Όμως το αδιανόητο στην υπόθεση είναι πως, όταν ένας οπαδός της αντίπαλης ομάδας τον έβριζε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας τον έπιασε από το κασκόλ. Ο παίκτης κινήθηκε απειλητικά κατά του διαιτητή θεωρώντας πως δεν τον προστάτευσε.

Ο αγώνας, που διακόπηκε μετά την άρνηση των φιλοξενούμενων να συνεχίσουν, κατακυρώθηκε με 3-0 στην Σεστάο, η οποία πάντως τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6.000 ευρώ και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε και η Ράγιο Μαχαδαόντα.

Σύμφωνα με την απόφαση του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου, στον Σαρ καταλογίζεται πως δεν ενημέρωσε για τις επιθέσεις τον διαιτητή και πως αντ’ αυτού επέλεξε να αντιδράσει έξω από τα επιτρεπόμενα όρια.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X