Σολδάδο: Επικός... έλεγχος στο αγόρι της κόρης του - «Αν δεν είναι Ρεάλ, δεν μπαίνει στο σπίτι»

Σολδάδο: Επικός... έλεγχος στο αγόρι της κόρης του - «Αν δεν είναι Ρεάλ, δεν μπαίνει στο σπίτι»
Photo Credits: INTIME

Η 16χρονη κόρη του Ρομπέρτο Σολδάδο ανακοίνωσε στον πατέρα της πως έχει νέο αγόρι και η απάντησή του με τους... περιορισμούς του έγινε viral

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικός Σολδάδο, έγινε… viral στο TikTok της 16χρονης κόρης του! Η Ντανιέλα Σολδάδο δημοσίευσε ένα video στο οποίο ανακοίνωνε στον πατέρα της πως έχει νέα αγόρι.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος Ισπανός φορ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι γνωστός οπαδός της, δεν… πείστηκε τόσο εύκολα. Η κόρη του κατέγραψε τις αντιδράσεις του, με την πιο αστεία εξ αυτών να αποτελεί η… προειδοποίησή του: «Αν δεν είναι Ρεάλ, δεν μπαίνει στο σπίτι»!

Έπειτα, η κόρη του μετέφερε και τις υπόλοιπες ερωτήσεις του Σολδάδο σχετικά με το νέο της αγόρι προσθέτοντας πως τη ρώτησε: «Πώς τον λένε; Πόσο ετών είναι; Πού μένει; Σού φέρεται καλά; Πόσα αδέρφια έχει; Τι λένε οι γονείς του; Είναι καλός μαθητής;».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X