Μήνου για Αθανασιάδη: «Ήταν μια μεγάλη δικαίωση η πολύ καλή εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Μήνου για Αθανασιάδη: «Ήταν μια μεγάλη δικαίωση η πολύ καλή εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντώνης Μήνου σχολίασε την εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επανεμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη, το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και τη μάχη Τερίμ-Αλμέιδα μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Αντώνης Μήνου.

Μιλώντας στο SDNA, τόνισε πως η εμφάνιση του Αθανασιάδη αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο αλλά προειδοποίησε τον κόσμο πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνει άλλο λάθος ξανά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί για τη νίκη. Έστω κι αν τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΑΕΚ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Πολλά θα κριθούν από τη διαχείριση του αγώνα από πλευράς Παναθηναϊκού και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το ματς. Η ΑΕΚ βολεύεται και με την ισοπαλία υπό την έννοια πως θα κρατήσει διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και θα έχει κοντά τον ΠΑΟΚ», είπε.

– Για τη μάχη των δύο πάγκων (Τερίμ Vs Αλμέιδα):

«Ο Τερίμ είναι ένας έμπειρος προπονητής, χωρίς όμως να διαθέτει πολλές παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αλμέιδα είναι για δεύτερο χρόνο στην Ελλάδα και γνωρίζει καλύτερα από ελληνική ντέρμπι και έχει περισσότερες επιλογές. Στις μεγάλες ομάδες οι προπονητές κάνουν περισσότερο διαχείριση υλικού σε τέτοιου είδους ματς».

– Για τους τερματοφύλακες (Ντραγκόφσκι – Αθανασιάδης) των δύο ομάδων:

«Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη. Δίνει και παίρνει βαθμούς. Με τον τρόπο που παίζουν σήμερα οι ομάδες με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να ξεκινάει από πίσω και χωρίς η μπάλα να μπορεί να επιστρέψει στον τερματοφύλακα και να την πιάσει με τα χέρια είναι εύκολο να γίνει το λάθος που φαίνονται και πολλές φορές κοστίζουν.

Για τον Αθανασιάδη ήταν μια μεγάλη δικαίωση η πολύ καλή εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μην φανταστεί κανείς όμως πως στο μέλλον δεν θα κάνει ποτέ άλλο λάθος. Το θέμα είναι ο κόσμος να μην αντιδρά με ακρότητες για την απόδοση των τερματοφυλάκων σε συγκεκριμένα ματς. Ο προπονητής και η διοίκηση αποφασίζουν για το εάν ένας τερματοφύλακας έχει ή όχι τα προσόντα να βρίσκεται στην ομάδα τους. Όχι ο κόσμος που θα πρέπει να στηρίζει όλους τους παίκτες.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X