ΑΕΚ: Διέλυσε (0-9) τον Σταυρό Καλυθίων στη Ρόδο

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ πέρασε άνετα από τη Ρόδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την 2η σερί νίκη της στο Κύπελλο πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με 9-0 του Σταυρού Καλυθίων με 9-0 στη Ρόδο για την 2η αγωνιστική του 5ου Ομίλου.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς όπως δείχνει και το τελικό σκορ η ομάδα του Γιώργου Κωτσοβού έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Η «Ένωση» έκανε το παιχνίδι της, είχε την απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο και σκοράροντας 5 γκολ στο πρώτο μέρος και 4 στο δεύτερο έφτασε στη νίκη. Η ΑΕΚ δεν ήταν μόνη της ούτε στη Ρόδο καθώς αρκετοί φίλοι της από το νησί των Ιπποτών βρέθηκαν στο γήπεδο και δεν σταμάτησαν λεπτό να εμψυχώνουν και να χειροκροτούν τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων». Να θυμίσουμε πως στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 2-0 τις Πόντιες Δραπετσώνας. Στον όμιλο της «Ένωσης» βρίσκονται, επίσης, ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος και ο Σταυρός Καλυθιών.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ με την Ίβιτς. Στο 28’ η Μπαρτζακλή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ακολούθησαν τρία γκολ της Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα η «Ένωση» να πάει στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Στεφάτου πέτυχε δύο τέρματα, και από ένα Τζουτζουράκη και Νίκα οι οποίες διαμόρφωσαν το τελικό 0-9 και τη νίκη της ΑΕΚ.

Σταυρός Καλυθίων – ΑΕΚ 0-9

Σκόρερς: Ίβιτς, Μπαρτζακλή, Χατζηνικολάου (3), Στεφάτου (2), Νίκα, Τζουτζουράκη.

ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός): Κοτσιμπέλη, Παυλοπούλου (Ντζάνη), Μάρκου, Ξυλούρη (Τζουτζουράκη), Τσελέντη, Μπαρτζακλή (Πινέδα), Νίκα, Κόλλια, Στεφάτου, Χατζηνικολάου, Ίβιτς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X