Super League 2: Πήρε την ισοπαλία στο τέλος κόντρα στη Λάρισα (2-2) και βλέπει άνοδο ο Λεβαδειακός

Super League 2: Πήρε την ισοπαλία στο τέλος κόντρα στη Λάρισα (2-2) και βλέπει άνοδο ο Λεβαδειακός
Photo Credits: INTIME

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λάρισα και πλέον βλέπει την άνοδο να είναι πιο κοντά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάρισα υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League 2, σε ένα ντέρμπι κορυφής, όπου οι γηπεδούχοι θέλαν να μειώσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο ομάδα της Βοιωτίας, η οποία κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η Λάρισα ήταν η ομάδα που κατάφερε αρχικά να πάρει το προβάδισμα σχετικά νωρίς στον αγώνα, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Φατάι στο 5ο λεπτό του αγώνα. Συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει και δεύτερο τέρμα, το οποίο και πέτυχε στο 12′ και πάλι με τον 34χρονο Νιγηριανό επιθετικό για το 2-0.

Ο Λεβαδειακός έψαξε και αυτός να πετύχει κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο και πήγε στα αποδυτήρια βρισκόμενος πίσω στο σκορ με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να πιέζει και στο 55′ ο Γιαννιώτας  κέρδισε ένα πέναλτι, ο Νίκας εκτέλεσες, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Λάρισας ισοφάρισε.

Στο 73′ και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίχτες. Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με γκολ του Θοδωρή Τσιριγώτη, ενώ το τελικό 2-2 ήρθε από τον Ρομό στο 90+6′.

Ο Λεβαδειακός πλέον μετά από τρεις αγωνιστικής έχει 35 βαθμούς και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +7 από τη 2η Λάρισα που έχει 28 βαθμούς πλέον.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X