Διώξτε τις δυσάρεστες οσμές από το πλυντήριο ρούχων με ένα έξυπνο κόλπο – Τι πρέπει να αποφεύγετε σύμφωνα με τεχνικό

Διώξτε τις δυσάρεστες οσμές από το πλυντήριο ρούχων με ένα έξυπνο κόλπο – Τι πρέπει να αποφεύγετε σύμφωνα με τεχνικό

Τα πλυντήρια πλένουν τα ρούχα μας, αλλά για να λειτουργούν αποτελεσματικά χρειάζονται κι αυτά καθαρισμό ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πλυντήρια πλένουν τα ρούχα μας, αλλά για να λειτουργούν αποτελεσματικά χρειάζονται κι αυτά καθαρισμό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν παρατηρήσετε ότι το εσωτερικό του κάδου του πλυντηρίου ρούχων σας μυρίζει άσχημα, τότε ήρθε η ώρα για βαθύ καθαρισμό.

Η Ann Hutchinson ζήτησε βοήθεια από την ομάδα Mrs Hinch Cleaning Tips στο Facebook, ρωτώντας τους λάτρεις του καθαρισμού πώς να καθαρίσει τη μηχανή της. «Βοήθεια! Πίστεψα ότι η πλυντήριο μου μύριζε άσχημα, οπότε έβαλα σόδα πλύσης σε έναν κύκλο πλύσης σε υψηλή θερμοκρασία και τώρα μυρίζει χειρότερα. Τι έκανα λάθος και τι μπορώ να κάνω τώρα;», έγραψε η ίδια.

Το κόλπο για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές στο πλυντήριο ρούχων

Η δημοσίευση της Ann κέρδισε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media και υπήρχαν πολλές απαντήσεις και λύσεις. Πολλοί εξήγησαν ότι η δυσάρεστη οσμή δεν προκλήθηκε από την σόδα πλύσης. Η Andrea Hartley σχολίασε: «Η κρυσταλλική σόδα δεν ευθύνεται γι’ αυτό. Την χρησιμοποιώ χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα». Και η Leigh Kerrigan συμφώνησε: «Η σόδα πλύσης δεν θα μπορούσε να το προκαλέσει αυτό». Η Alice Louisa πρότεινε: «Η σόδα πλύσης μπορεί να ανακάτεψε τη βρωμιά, αλλά δεν την προκάλεσε. Ένας κύκλος πλύσης στους 90 βαθμούς με λευκό ξύδι μέσα στον κάδο λειτουργεί καλά».

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X