Ποστέκογλου: «Θα ήθελα ένα joystick για να ελέγχω τους παίκτες, αλλά δεν πάει έτσι» (VIDEO)

Ποστέκογλου: «Θα ήθελα ένα joystick για να ελέγχω τους παίκτες, αλλά δεν πάει έτσι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Άγγελος Ποστέκογλου με άλλη μια τρομερή ατάκα στην Συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Άγγελος Ποστέκογλου, όπως πάντα ήταν εξαιρετικός στην Συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Τότεναμ με την Γουεστ Χαμ.

Παρά το γεγονός ότι είχαν 68% κατοχή, οι Spurs είχαν μόνο τέσσερες ευκαιρίες on target. Η ομάδα του Ποστέκογλου παραμένει πέμπτη, δύο βαθμούς πίσω από τη Βίλα, και ο έμπειρος κόουτς είπε ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Όταν ρωτήθηκε γιατί τους έλειπε αυτή η διαύγεια, ο Ποστέκογλου είπε: «Επειδή είναι άνθρωποι, φίλε, είναι απλά ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να έχω ένα joystick και να τους βάζω όπου θέλω, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Ο ρόλος μου είναι να προσπαθήσω να τους βοηθήσω σε αυτό. Μερικές φορές έχουμε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζουμε. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ, αλλά υπάρχουν φορές που η μπάλα περνάει φευγαλέα ενώ θα έπρεπε να είμαστε σε αυτές τις περιοχές. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε».

Εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X