«Ο Ιωαννίδης είναι ο Νο1 στόχος της Λάτσιο»

«Ο Ιωαννίδης είναι ο Νο1 στόχος της Λάτσιο»
Photo Credits: INTIME

Νέα σενάρια για τον Φώτη Ιωαννίδη, αυτή τη φορά από την Ιταλία, κάνοντας λόγο για ζωηρό ενδιαφέρον της Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα σενάρια για τον Φώτη Ιωαννίδη, αυτή τη φορά από την Ιταλία, κάνοντας λόγο για ζωηρό ενδιαφέρον της Λάτσιο, αλλά με ποσά… εκτός πραγματικότητας.

Μετά τους Πορτογάλους, σειρά για τον αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού πήραν οι Ιταλοί, τη στιγμή βέβαια που οι Πράσινοι δεν δείχνουν καμία απολύτως διάθεση παραχώρησης του διεθνούς στράικερ κι αν αποφασίσουν να το πράξουν, θα πρόκειται για κάποιο πολύ μεγάλο ποσό, στα 25-30 εκατ.

Η σελίδα «Il Calcio Lo Si Legge» στη γειτονική χώρα, που ασχολείται με μεταγραφές, αναφέρει ότι: «Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο Νο1 στόχος για την επίθεση της Λάτσιο, η διαπραγμάτευση ξεκίνησε», ενώ προσθέτει ότι γίνεται κουβέντα για deal 13 εκατ. ευρώ, συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους.

Φυσικά πρόκειται για ποσά που -όπως έχουμε επαναλάβει στο SDNA- δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, αφού οι απαιτήσεις του Τριφυλλιού είναι πολύ υψηλότερες.

Δείτε το tweet:

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X