Μπαρτσελόνα: Εξετάζει την περίπτωση του Αμορίμ για αντί-Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Εξετάζει την περίπτωση του Αμορίμ για αντί-Τσάβι
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να εργάζεται πυρετωδώς για την αποχώρηση του Τσάβι και φαίνεται πως έχει προσθέσει ένα νεό όνομα στην λίστα με τους αντικαταστάτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα, εκτός από την Λίβερπουλ αρχίζει και εξετάζει πολύ σοβαρά πλέον την περίπτωση του προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στα «λιοντάρια» και αναμενόμενα έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον. Η Λίβερπουλ έχει δείξει μέχρι στιγμής πιο «ζεστή» από τις υπόλοιπες ομάδες, με τους «κόκκινους» να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα ωστόσο με τα γερμανικά Μέσα, στο κόλπο βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα για τον Αμορίμ. Ο Τζοάν Λαπόρτα δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στον σύλλογο ο Τσάβι, ωστόσο μέχρι στιγμής ο Καταλανός μοιάζει ανένδοτος, επιμένοντας στην απόφαση του να αποχωρήσει με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το γερμανικό «Sky Sports» ο Αμορμίμ αρέσει στους «μπλαουγκράνα» και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Τσάβι, εφόσον φυσικά ο Καταλανός αποχωρήσει. Βέβαια ο Πορτογάλος δεσμεύεται με ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ στη Σπόρτινγκ, με τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα να μην έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X