Εγκώμια Γεντβάι για ΑΕΚ: «Έχει πολύ καλή επιθετική και αμυντική μετάβαση - Είναι μια ομάδα με φυσική κατάσταση»

Εγκώμια Γεντβάι για ΑΕΚ: «Έχει πολύ καλή επιθετική και αμυντική μετάβαση - Είναι μια ομάδα με φυσική κατάσταση»
Photo Credits: INTIME

Ο Τιν Γεντβάι μίλησε για τα σημεία κλειδιά του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιν Γεντβάι μίλησε για τα σημεία κλειδιά του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό και τα “σημάδια” που άφησε η ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κροάτης στόπερ στην Cosmote TV:

-Tι σημαίνει η ήττα με τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι που έρχεται με αντίπαλο την ΑΕΚ:

«Την κάθε ήττα είναι δύσκολο να τη… χωνέψεις. Όμως αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι ένα καινούργιο παιχνίδι. Κάναμε συναντήσεις, είχαμε συνομιλίες, αναλύσαμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ανήκει πλέον στο παρελθόν, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε αύριο (σ.σ. σήμερα). Ξέρουμε τι σημαίνει. Θα πάμε σ’ έναν νέο αγώνα, μια νέα «μάχη» και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

-Για να καταφέρετε να πάρετε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ποιος θεωρείς πως θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης;

«Όλοι γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με φυσική κατάσταση. Τρέχει πολύ, σπριντάρει πολύ, έχουν πολύ καλή επιθετική και αμυντική μετάβαση και χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο που κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά να μην αφήσουμε τις μικρές… στιγμές να μας «τιμωρήσουν». Νομίζω πως παρά την ήττα παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν πετύχαμε γκολ και από την άλλη δεχθήκαμε. Είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, αλλά με την ΑΕΚ γνωρίζουμε τι να περιμένουμε. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και στόχος μας είναι να παίξουμε σ’ αυτόν τον αγώνα με τους δικούς μας όρους. Να ελέγξουμε τον ρυθμό, την κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X