Η ιδανική 11αδα α λα... Ρεάλ Μαδρίτης του Μαρσέλο

Η ιδανική 11αδα α λα... Ρεάλ Μαδρίτης του Μαρσέλο
Photo Credits: INTIME

Αυτή είναι η 11αδα του Μαρσέλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρσέλο, αμυντικός της Φλουμινένσε και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έφτασε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2022 και έμεινε ελεύθερος στις 24 Φεβρουαρίου 2023, επέλεξε την ιδανική του ενδεκάδα ανάμεσα στους συμπαίκτες του με τους οποίους αγωνίστηκε σε συλλόγους και εθνική ομάδα.

Για προπονητές αυτής της ομάδας των αστεριών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του Podpah, επέλεξε το δίδυμο του Ζινεντίν Ζιντάν και Φερνάντο Ντινίζ, του σημερινού προπονητής του στη Φλουμινένσε.

Στην εστία, ο Μαρσέλο επέλεξε τον Κοσταρικανό Κέιλορ Νάβας. Μοιράστηκε τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης όπου γνώρισε εκεί τον Ρομπέρτο ​​Κάρλος, ο οποίος επιλέχθηκε για αριστερό μπακ. Στο κέντρο της άμυνας έχει τους Σέρχιο Ράμος και Τιάγκο Σίλβα και η άμυνα ολοκληρώνεται με τον Βραζιλιάνο Ραφίνια.

Η ιδανική μεσαία γραμμή του Μαρσέλο είναι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Κασεμίρο, Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, την τριάδα δηλαδή που έκανε τη Ρεάλ Μαδρίτης κυρίαρχη του Champions League την τελευταία δεκαετία.

Ένας άλλος πρώην συμπαίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο,  μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Ρονάλντο το «φαινόμενο», να απαρτίζουν την επιθετική γραμμή.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X