Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ και Σένκεφελντ στο ντέρμπι με ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ και Σένκεφελντ στο ντέρμπι με ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο έμειναν οι Μπάρτ Σένκεφελντ και Αντράζ Σπόραρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (3/4, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο ντέρμπι ενάντια στην Ένωση χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ εκτός έμεινε και ο Αντράζ Σπόραρ, που τραυματίστηκε στο κεφάλι στο ματς με τον ΠΑΟΚ και προληπτικά έμεινε και εκτός προπονήσεων. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Κάρλος Ζέκα, μαζί με τους Αϊτόρ και Βίτορ Ούγκο.

Από εκεί και πέρα, ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να επιστρέφει στην αποστολή.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και τελειώματα, ενώ ο δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εικόνα

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X