Σε εξέλιξη η ιστορική συνεδρίαση στη Φενέρ: Περισσότεροι από 25.000 οπαδοί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (VIDEO)

Σε εξέλιξη η ιστορική συνεδρίαση στη Φενέρ: Περισσότεροι από 25.000 οπαδοί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κρίσιμη, ενδεχομένως και ιστορική, είναι η σημερινή γενική συνέλευση της Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμη, ενδεχομένως και ιστορική, είναι η σημερινή γενική συνέλευση της Φενέρμπαχτσε, καθώς τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασης στα φοβερά παράπονα που έχει η ομάδα από την ομοσπονδία της Τουρκίας και τη λίγκα.

Η Γ.Σ. λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της ομάδας, στο «Sukru Saracoglu», εκεί όπου για να έχει ισχύ η όλη διαδικασία θα πρέπει να ψηφίσουν 16.000 μέλη, ειδάλλως θα γίνει επαναληπτική διαδικασία στις 9 Φεβρουαρίου.

Τα έντονα παράπονα της Φενέρ έχουν να κάνουν με την κλήση των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε απολογία με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν προ εβδομάδων μετά το τέλος του αγώνα με την Τράμπζονσπορ, με τον σύλλογο να θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές του ήταν σε αυτοάμυνα κατά την είσοδο των χούλιγκανς.

Παράλληλα, η άρνηση της ομοσπονδίας να αναβληθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ που είναι προγραμματισμένος τέσσερις μέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, έφεραν την οριστική ρήξη με τις αρμόδιες αρχές.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, το «παρών» έδωσαν και αρκετοί παίκτες της ομάδας, ανάμεσά τους ο Οσάγι Σάμουελ, ο οποίος και πρωταγωνίστησε στα επεισόδια με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ, αφού η εικόνα του να βρίσκεται πάνω σε έναν φίλαθλο και να τον γρονθοκοπεί έχει κάνει το γύρω του κόσμου.

Μάλιστα, κατά την είσοδό του στο γήπεδο σήμερα, ο Νιγηριανός αμυντικός αποθεώθηκε από τους φιλάθλους-μέλη της Φενέρ που βρέθηκαν στις εξέδρες, ανταποδίδοντας με ένα ζεστό χειροκρότημα! Άλλωστε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του που ενεπλάκησαν στα επεισόδια, έχουν γίνει κάτι σαν… ήρωες για την ομάδα!

Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως ο Οσάγι Σάμουελ λίγα 24ωρα μετά τα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα στην Τραπεζούντα, έγινε γκράφιτι σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο εμφανιζόταν να χτυπά έναν αντίπαλο οπαδό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X