Ακόμη πανηγυρίζουν στον Πειραιά, έφτασαν μια ανάσα από την ισοπαλία

Ακόμη πανηγυρίζουν στον Πειραιά, έφτασαν μια ανάσα από την ισοπαλία

Ο Ενωσίτης βλέπει με οίκτο τον κατήφορο του Ολυμπιακού, δίνει απαντήσεις για το ντέρμπι και ετοιμάζεται για Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα κλείσουμε σε λίγο τριήμερο από το ματς κι ακόμη… πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό. Είναι περήφανοι(!!!) όπως διατυμπανίζουν. Είχαν ευκαιρίες για να βάλουν γκολ. Κάποτε όταν έπαιζε η ΑΕΚ στο Μπερναμπέου με την Ρεάλ, όταν έγινε το 2-1 από τον Κατσουράνη ένας υπεύθυνος Μέσου έβγαλε επιτόπου και τον τίτλο μη πιστεύοντας φυσικά πως θα ισοφάριζε η ΑΕΚ. «Την τρόμαξε μέσα στο Μπερναμπέου».

Κάπως έτσι κάνουν κι αυτοί τώρα… Άγγιξαν το όνειρο. Λίγο ακόμη ήθελε. Ή να επανεμφανιζόταν το περσινό φάρδος στο 1-3. Τι ωραία που θα ήταν. Μια σεζόν ολόκληρη πέρσι έμειναν σχεδόν ως το τέλος μέσα στο πρωτάθλημα με τον Πασχαλάκη. Και η ΑΕΚ κέρδισε ένα ντέρμπι μετά από… έναν αιώνα με κορυφαίο τον τερματοφύλακα και γίνεται το καραγκιοζιλίκι του αιώνα.

Και για να συνεννοηθούμε. Το ματς ήταν όπως το κατασκεύασε η ΑΕΚ. Το κατά πόσο αυτό βγήκε όσο καλά θα μπορούσε να βγει ή όχι, κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην ατομική κατάσταση που εμφανίστηκαν κάποιοι καθοριστικοί παίκτες. Συμβαίνουν αυτά. Ειδικά σε μια ομάδα που είχε καλό ρυθμό πριν την τεράστια διακοπή και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως είναι πάντα αυτή με τους συντριπτικά περισσότερους διεθνείς. Κανένας αντίπαλος της δεν είχε το θέμα που είχε η ΑΕΚ στην διακοπή με τους διεθνείς σε τέτοιο βαθμό και μάλιστα με δύο κομβικούς να κάνουν διηπειρωτικά ταξίδια. Τελειώνει εδώ η κουβέντα.

Η ΑΕΚ κέρδισε με μαγκιά και τους πόνεσε περισσότερο

Αλλά σας είχαμε πει πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει από το καλοκαίρι του 22 και μετά και βλέπουμε στην ΑΕΚ πράγματα που δεν τα έχουμε συνηθίσει. Και γι αυτό εμφανιστήκαμε σίγουροι πως θα κερδίσουμε παρά το γεγονός πως με ανάλογες προϋποθέσεις συνήθως δεν κερδίζουμε. Και κερδίσαμε μάγκικα, με καρδιά, ψυχή και κυριαρχική ψυχολογία. Και μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα. Κι έχασαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, όπως έπρεπε να χάσουν. Και φάνηκε πόσο έχουν μικρύνει απέναντι μας. Ακόμη πανηγυρίζουν…

Η ακόμη χειρότερη ήττα τους ήταν αυτά που έκανε ο ένας από τα μέλη της αποστολής του, που τα είδε όλη η Ελλάδα και τα τόνισε και η ΑΕΚ. Η χειρότερη ήττα τους που είναι βλέπουν οι οπαδοί τους ποιοι και πως τους εκπροσωπούν. Αυτό ήταν… το γλυκό. Αλλά με αυτούς πάει τελείωσε. Έχουν κρίσιμο ματς για την Ευρώπη με τον Άρη τώρα.

Ενα πράγμα χρειάζεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Πάμε στους άλλους. Όπως και πέρσι άλλωστε τους έχουμε όλους σερί. Μην ανησυχείτε, όλοι θα πάρετε.

Μη μασάτε από «τελικούς» και όλα τα ωραία που γράφονται. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και δεν έχει σχέση με το προηγούμενο και το επόμενο. Ούτε σημαίνει τίποτα αν και ποιος έχει περιθώρια, ποιος μοιάζει με την πλάτη στον τοίχο και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά…

Υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στον βαθμό που όντως ο Παναθηναϊκός παίζει για να μείνει στο πρωτάθλημα. Αν χάσει τότε μένει πιο πίσω κι από τον Ολυμπιακό. Και τι έγινε; Αρκεί αυτό για να λέμε πως εξαρτάται από αυτούς το αποτέλεσμα; Ένα μόνο πράγμα χρειάζεται η ΑΕΚ. Να μην είναι εφησυχασμένη και να μην μοιράσει επίπεδα κρισιμότητας ανάμεσα στα παιχνίδια. Όλα είναι το ίδιο κρίσιμα και καθοριστικά. Κρίσιμο και γι΄αυτούς, κρίσιμο και για μας. Όσο κρίσιμο είναι γι΄αυτούς να πάνε στους τρεις από μας, είναι και για μας το να τους πάμε στους εννιά.

Να είναι ο διαιτητής καθαρός

Επικίνδυνοι είναι και παραμένουν. Όπως και ορκισμένοι εχθροί μας. Χίλιες φορές κι αυτοί προτιμούν να το πάρει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ παρά εμείς. Πέρα δηλαδή από το να το πάρουν αυτοί. Κάτι για το οποίο νιώθουν πως θα είναι η τελευταία ζαριά αύριο.

Ελπίζουμε να είναι ο διαιτητής καθαρός. Γιατί την Κυριακή είχαμε θέμα. Είναι χαζό και να συζητάμε αν μπορούσε να δώσει ο Σλοβένος κάτι σε μια από τις δύο περιπτώσεις με τις ανατροπές του Λιβάι. Και στις δύο υπήρχαν παραβάσεις. Εννοείται πως αν είχαν γίνει ανάποδα, θα έπρεπε να μεταναστατεύσουμε.

Να είναι λοιπόν ο διαιτητής καθαρός, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνος στο θέμα της διαιτησίας…

Ο Ενωσίτης

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X