Το ντέρμπι με Ολυμπιακό... τέλος: Η ΑΕΚ πάει στην Λεωφόρο για το διπλό - Τα δεδομένα της 11άδας

Το ντέρμπι με Ολυμπιακό... τέλος: Η ΑΕΚ πάει στην Λεωφόρο για το διπλό - Τα δεδομένα της 11άδας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο και ήδη προετοιμάζεται για το αυριανό (21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κερδήθηκε. Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε, άφησε τον Ολυμπιακό πίσω στους 8 βαθμούς και η ίδια φιγουράρει μόνη πρώτη. Στο +2 από τον ΠΑΟΚ, στο +6 από τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στη Νέα Φιλαδέλφεια τελείωσαν την Κυριακή το βράδυ. Αναλύθηκαν και θα αναλυθούν μέχρι την σέντρα του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αύριο (21:00) στην Λεωφόρο, με στόχο η εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» να είναι καλύτερη, πιο ουσιαστική, μα να φέρει πρωτίστως το ίδιο αποτέλεσμα για την Πρωταθλήτρια.

Η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο αύριο για να κερδίσει τον ΠΑΟ (το κατάφερε με ανατροπή στον α’ γύρο), να μείνει πρώτη πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην έδρα της και να αφήσει τους «πράσινους» στο -9. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά στην ΑΕΚ, ότι με δύο νίκες αύριο και την Κυριακή είναι γκραν φαβορί για να πάρουν ξανά τον τίτλο.

Το ντέρμπι με Ολυμπιακό... τέλος: Η ΑΕΚ πάει στην Λεωφόρο για το διπλό - Τα δεδομένα της 11άδας

Οι σκέψεις Αλμέιδα για την Λεωφόρο

Στην αυριανή μάχη της Λεωφόρου είναι αρκετά πιθανό να δούμε νέα πρόσωπα από τον Ματίας Αλμέιδα στην 11άδα, μετά τα όσα είδαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα άκρα της άμυνας Σιντιμπέ και Πήλιος διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα έναντι των Ρότα-Χατζισαφί, με το δίδυμο Βίντα-Μουκουντί μπροστά από τον Αθανασιάδη να μην «σπάει». Στα χαφ θα μείνει ένας εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι, με τον Πινέδα φαβορί να παίξει δίπλα και τον Λιούμπιτσιτς αουτσάιντερ. Στην επίθεση ο Ελίασον διεκδικεί θέση είτε δεξιά, είτε αριστερά, με Γκατσίνοβιτς-Άμραμπατ να έχουν και αυτοί πιθανότητες για το αρχικό σχήμα. Πίσω από τον φορ αναμένεται η επιστροφή του Τσούμπερ, ενώ στην κορυφή ο Λιβάι Γκαρσία έχει πάντα το προβάδισμα έναντι του Πόνσε.

Όμως έπεται το δυνατό ματς με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (7/4), το οποίο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Λεωφόρου, αναμένεται να είναι παιχνίδι κορυφής για τις δύο ομάδες. Και ο Αλμέιδα καλείται να συνεχίσει την καλή διαχείριση, τόσο σε επίπεδο 11άδας, όσο και αλλαγών.

O Άκης Ζήκος για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η ανάλυση του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός από τον expert Άκη Ζήκο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X