Βγήκε το «Together: Tr3ble Winners» στο Netflic: Η ομιλία του Γκουαρντιόλα μετά τον αποκλεισμό της Σίτι από τη Σαουθάμπτον

Βγήκε το «Together: Tr3ble Winners» στο Netflic: Η ομιλία του Γκουαρντιόλα μετά τον αποκλεισμό της Σίτι από τη Σαουθάμπτον
Photo Credits: INTIME

Στον… αέρα από σήμερα (02/04) η σειρά «Together: Tr3ble Winners» για τον περσινό θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πλατφόρμα του Netflix μπορεί να δει κανείς από σήμερα (02/04) το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Together: Tr3ble Winners», αφιερωμένο στα περσινά… ιστορικά κατορθώματα της Μάντσεστερ Σίτι.

Βλέπετε, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα από την Αγγλία που κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας μαζί με Champions League και η όγδοη συνολικά σε όλη την Ευρώπη στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Όλα αυτά οδήγησαν στην δημιουργία της εν λόγω σειράς, λοιπόν, η οποία θα μεταδοθεί σε έξι επεισόδια και θα περιγράφει όλα όσα πέρασαν οι πεωταγωνιστές.

Σε… περίοπτη θέση βρίσκεται, φυσικά, και η… επική ομιλία του Γκουαρντιόλα, στα αποδυτήρια, μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Σαουθάμπτον στο Carabao Cup στα χέρια της μαχόμενης Σαουθάμπτον την σεζόν 2022-23.

«Δώστε μου μια εξήγηση για σήμερα. Πείτε μου! Νομίζετε ότι είναι φυσιολογικό; Ο τρόπος που έγινε; Ειλικρινά, πιστεύετε ότι είναι φυσιολογικό αυτό που κάναμε σήμερα; Για αυτόν τον σύλλογο; Για τα παιδιά που ταξιδεύουν, που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν την θέρμανσή τους στο σπίτι, να έρθουν εδώ να μας ακολουθήσουν να παίζετε με αυτόν τον τρόπο! Πιστεύεις ότι είναι φυσιολογικό; Ουάου. Η ομάδα μου δεν είναι έτσι. Θα έχουμε πρόβλημα. Δεν το δέχομαι. Ο αθλητισμός, η ζωή είναι γλώσσα του σώματος. Πώς προσεγγίζεις τη ζωή. Αυτή είναι η γλώσσα του σώματος, και όταν κάνεις μια κακή πάσα και ο άλλος παραπονιέται έτσι, μπορείς να ξεκινήσεις άσχημα αλλά σου απομένουν 80 λεπτά για να παίξεις, πώς αντιδράς;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο… μαινόμενος Καταλανός.

Και συνέχισε, απευθυνόμενος στους «γαλάζιους»: «Αχ έβαλαν ένα γκολ, αχ ένα δεύτερο, αχ είναι εδώ, είναι εκεί. Θέλετε να παίξετε; Θέλετε την μπάλα; Θέλετε να κινηθείτε; Θέλετε να πολεμήσουμε; Σαν αδέρφια; Κάτω στη γη, όλοι παιδιά. Δουλέψτε πιο σκληρά, δουλέψτε καλύτερα. Να είστε ταπεινοί, να είστε φιλόδοξοι. Διαφορετικά, η ακαδημία είναι έτοιμη. Σε δύο μέρες, πάμε στο Ολντ Τράφορντ. Περιμένουν 10 χρόνια να μας σκοτώσουν. Δέκα χρόνια. Δέκα χρόνια για να μας σκοτώσουν. Θα προετοιμαστείτε καλά; Αυτοί έχουν κάτι τώρα που δεν έχετε. Έχουν πείνα, πεινάνε. Εμείς όχι. Σήμερα μου δείχνετε, οι νέοι και οι πρεσβύτεροι, οι νέοι και οι παλιοί, δεν θέλετε. Πρέπει να το ανακτήσετε αυτό το συναίσθημα».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X