Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Από την ΑΕΚ χάσαμε λόγω ενός λάθους»

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Από την ΑΕΚ χάσαμε λόγω ενός λάθους»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ τον άφησε αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το ματς, αλλά και στην προπόνηση της Δευτέρας στον Ρέντη.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες και από ένα λάθος που δεν έπρεπε να κάνουμε στο τέλος του αγώνα. Ένα λάθος που κάναμε όλοι μαζί. Πιστέψτε με όμως. Εάν παίξουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια που έρχονται, θα τα κερδίσουμε και κανείς δεν ξέρει που μπορούμε να φτάσουμε», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Βάσκος τεχνικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού. Πέρα από το αποτέλεσμα, που είναι σκληρό για εμάς, αυτό που είδα κόντρα στην ΑΕΚ είναι το επίπεδο που θέλω να έχουμε ως ομάδα. Αυτό είναι το επίπεδο που αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου πάλι δεν υπολογίζονται οι Όρτα και Αλεξανδρόπουλος, αν και οι δύο βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής. Ο Πορτογάλος μέσος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Έλληνας χαφ ακολούθησε χθες μέρος της προπόνησης.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X